header soud of silence
  

 


Holistische benadering


Praktijk voor holistisch wel-zijn, wat is dan holistisch werken. ?
Werken vanuit een holistische benadering betekent dat er besef is dat alles met alles verbonden is.
Alles heeft invloed op onze energie huishouding: de planeten, de zonneactiviteit, ons eet- en leefgedrag, woon- en werkomgeving, gedachten, elektrosmog enzovoort.
We hebben een zichtbaar en onzichtbaar netwerk en energieveld waar fijne levensenergie doorheen stroomt, die ervoor zorgt dat we ons vitaal en helder voelen.
Door straling, overbelasting en verstoring van ons systeem door verkeerde voeding in combinatie met stress kunnen we uit balans raken.
Dan is het een ont-dekkingstocht om de oorzaak van een klacht te achterhalen, de knoop te ontwarren.
Door een cliënt met respect en als een oorspronkelijk perfect mens te benaderen, echt te luisteren, dat wil zeggen juist ook tussen de regels door en helder te kijken naar alle aspecten van iemands zijn, is er al een belangrijk deel van de holistische benadering bereikt.
De zuivere sfeer in de behandelruimte, de geur, het juiste licht en de afwezigheid van storende onverwachte invloeden van buitenaf, dragen bij aan een vertrouwde ruimte waar liefdevolle aandacht en liefde mag stromen.
Klankhealing is een manier van bewustwording en een weg naar een andere houding ten opzichte van jezelf.
Het nodigt uit om in contact te komen met het energielichaam en weer te leren voelen en ervaren.
Het nodigt uit om meester te worden van je eigen lichaam en geest en zelf je innerlijke genezer en raadsheer te zijn. En bovenal de autoriteit van het eigen weten niet zomaar uit handen te geven.
De uitwerking van complementaire geneesvormen is voor ieder persoon verschillend.
De kracht en inzet om verandering of acceptatie te creëren ligt immers bij de persoon zelf en niet alleen maar in een techniek. Zowel de omgeving als de verwachtingen en overtuigingen van de ontvanger zijn van grote invloed op wat er mag gebeuren.

 


 

 didgerido

didgerido

didgerido