header soud of silence
  

 


Klank als genezende kracht en de werking van trillingsfrequentie

Praktijk “ IVITA “ en “the Sound of Silence
Sinds kort heeft Irene Pool met haar bedrijf ‘The Sound of Silence zich gevestigd net over de grens in Belgie. De praktijk Ivita , waar klankhealing, klankmassage en persoonlijke aandacht centraal staan,

Ruim 24 jaar werkt Irene met klank als medium.
Ze is voortdurend in ontwikkeling en onderzoekt al jaren trillingsfrequenties en hun krachtige genezende en ontspannende werking op lichaam en geest.
Haar werkterrein is zeer ruim. Ze werkt op scholen voor speciaal onderwijs met klank- en beleefprojecten en in instellingen voor mensen met een lichamelijke en /of geestelijke beperking geeft ze klanksessies op de woongroepen of individuele sessies. Ze heeft ook een ingang gevonden in het bedrijfsleven en geeft daar regelmatig klankconcerten als onderdeel van een bedrijfstraining.

Klankbehandelingen blijken ook effect te hebben op mensen met kanker. De werking is diep ontspannend, pijnverminderend en vormt een ondersteuning bij oncologische therapieën.
In de praktijk blijkt dat het cliënten helpt om een andere houding te vinden ten opzichte van hun ziek- zijn.
In haar praktijk aan huis werkt Irene met volwassenen en kinderen met zeer uiteenlopende klachten.
Er komen de laatste tijd ook meer mensen die gewoonweg even heerlijk willen ontspannen en een klankreis willen ervaren, even niets moeten, naar binnen keren, wezenlijk luisteren, een moment voor jezelf.
De klankbehandelingen vinden ook thuis plaats bij mensen, die zich moeilijk kunnen verplaatsen.
Een bezoek aan de praktijk is een uitwisseling van mens tot mens. Er worden geen strakke tijden gehanteerd, wat voor veel mensen een gevoel van ruimte en persoonlijke aandacht geeft.
Over het algemeen duurt een sessie twee uur.
Klankmassage is een ontspannend klankenbad, een innerlijke massage
Klankhealing is een therapeutische klankbehandeling met intake gesprek
Klankconcert is een lig-concert waarbij een of meerdere spelers in en om de deelnemers werken met klank en een veld van frequentie en intentie opzetten.
Klanksessie is een klankgebeuren gericht op een persoon of doelgroep met een lichamelijke en /of geestelijke beperking. ( Mensen met autisme, Downsyndroom, auditieve of visuele beperking )
Klankbehandeling is ter ondersteuning voor mensen met kanker, chronische pijn of ziekten.

 

 

 didgerido

didgerido

didgerido